X Energie vítězem v aukci dodavatelů energií pořádané organizací dTest

V rámci třetího ročníku hromadné změny dodavatelů energií pořádanou spotřebitelskou organizací dTest proběhla 8. března 2018 aukce „Chci výhodnější energie“. Nejnižší cenu plynu nabídla společnost X Energie a stala se tak vítězem aukce. Modelová domácnost při přechodu na vítěznou nabídku ušetří na plynu průměrně 4059 Kč ročně. Do letošní aukce se zaregistrovalo 39 000 domácností.

„Vzhledem ke stoupajícím cenám na trhu jsme s výsledkem aukce spokojení. Vítězné společnosti zároveň splnily námi stanové podmínky chránící spotřebitele,“ shrnuje výsledek aukce Martin Černý, ředitel dTestu.

Registrace do aukce skončila ke dni aukce, zájemci však ještě mají možnost ucházet se o místa uvolněná po spotřebitelích, kteří se rozhodnou nabídku nevyužít. V případě zájmu mohou vyplnit registrační formulář na stránce www.ChciVyhodnejsiEnergie.cz. Registrace je nadále zdarma a nezavazuje k přechodu k novému dodavateli.